Flyttstäd för privatpersoner och företag i Sveriges större städer. Hos oss blir det inga bekymmer, vi lämnar 1 veckas städgaranti!*

Dags för flyttstädning?
Undvik att göra som många andra att ringa oss i panik samband med flyttningen, ta ditt förnuft till fånga innan det är försent och boka din flyttstädning i god tid. Släpp tanken på att göra flyttstädningen själv. Den som någon gång har flyttat, vet att när allt är packat och klart, så finns det ingen ork kvar. Kom över din gamla bostad och gå vidare, låt oss flyttstäda den!

Vad ingår i flyttstädning?

Vi städar efter mäklarsamfundets rekommendationer vad som bör ingå i en flyttstädning. Vi kommer informera dig om de få saker du själv behöver förbereda vid bokning. T.ex. frosta av frysen.

Flyttstädning med garanti
Vi lämnar en vecka 100% garanti för dig, bovärden, nyinflyttad eller vem det nu kan tänkas vara som har en åsikt. Vi ser till att det blir strålande rent, efter konstens alla regler. Boka flyttstäd med oss, så att du kan andas ut!


Skicka ett mail till flyttstad@bqstad.se så får du ett automatiskt mail med information om hur du gör för att boka flyttstädning.

För att se exakt vad som ingår eller inte ingår i en flyttstädning kan du trycka här för att komma till vår checklista för flyttstädningar.